Online boekhouden bij WEA Accountants & Adviseurs

WBSO

Online boekhouden
Met WEA administratie online kunt u altijd en overal uw administratie bijwerken of raadplegen. Vanaf uw
kantoor, vanuit huis of waar dan ook ter wereld. Wilt u weten wat de autokosten over het eerste kwartaal waren of wat het resultaat van de afgelopen maand
was? Met WEA administratie online heeft u alle informatie onder handbereik

Samenwerken
Als u gebruik maakt van WEA administratie online heeft WEA ook toegang tot uw administratie. Wij kunnen direct rapportages opstellen, eventueel correcties aanbrengen of een beoordeling uitvoeren en de resultaten direct met u bespreken. Zo kunnen we efficiënt samenwerken en is altijd de actuele situatie van uw bedrijf beschikbaar.

Gemak
WEA administratie online maakt het u gemakkelijk. Wij zorgen voor betrouwbare hardware waarop de laatste versie van de programmatuur draait. Over updates en back-ups hoeft u zich geen zorgen te maken. U meldt zich aan via internet en beschikt over uw boekhouding in een veilige, betrouwbare omgeving.

Op groei gericht
De groei van uw onderneming heeft tot gevolg dat uw behoefte aan functionaliteit toeneemt. Door de complete opzet van WEA administratie online groeit de online administratie vanzelf met uw bedrijf mee. U gebruikt alleen díe onderdelen waar u op een bepaald moment behoefte aan heeft.

Kostenefficiënt
U neemt voor een vast bedrag per maand een abonnement op WEA administratie online. U weet dus precies waar u aan toe bent en er zijn geen grote investeringen nodig.

WEA Profit Online
U heeft toegang tot een omgeving waarin u uw complete boekhouding kunt voeren, met uitzondering van uw salarisadministratie.

U beschikt over een standaard financiële administratie met debiteuren, crediteuren, grootboek en diverse rapportages. U kunt zonder bijkomende kosten gebruik maken van automatische betalingen, het instellen van een betalingstermijn, de facturering, het verkoopboek, automatisch inlezen van de bank- mutaties, aanmaningen en meer. Alle onderdelen zijn gekoppeld waardoor WEA Profit Online makkelijk en snel werkt.

Uitbreiding Excel
WEA Profit Online kent de mogelijkheid gegevens te exporteren naar Excel waardoor u zelf extra functionaliteit kunt toevoegen aan uw administratie. Voor deze functionaliteit gebruikt u uw eigen Office installatie.

Uitbreiding ERP
Wilt u naast het voeren van uw administratie in Profit ook uw bedrijfsprocessen ondersteunen, dan kunt u overstappen op de ERP-versie. U beschikt dan o.a. over planning, ordermanagement en urenregistratie.

Tarieven
WEA Profit Online € 31,-
WEA Profit Online ERP vanaf € 175,-

De vermelde prijzen zijn per maand, per gebruiker, inclusief hosting en exclusief installatie, inrichting, factuurlayout en BTW.

Meer informatie of meer mogelijkheden?
Neem dan contact op met uw WEA-relatiebeheerder of vraag naar de contactpersoon op uw eigen vestiging. Ons centrale telefoonnummer is 088 133 7300.

Contactpersonen
Brielle: Mark van Tol
Druten: Anita Stok
Groot-Ammers: Ella Bikker
Kesteren: Angela Roelofsen
Middelharnis: Glen Huyzers
Oud-Beijerland: Tim Bliek

Printversie