Karel Hamelink

 

 

Karel Hamelink AA

Vestiging Oud-Beijerland
Maseratilaan 10
3261 NA Oud-Beijerland
T 088 133 73 00
F 088 133 73 30

Stuur e-mail
Bezoek LinkedIn profiel

 

Karel is na het afronden van zijn HEAO studie te Den-Haag als assistent-accountant gaan werken bij het Ministerie van Landbouw en Visserij. Na een uitstap naar een functie buiten de accountancy  werkt Karel vanaf 1985 in het accountants vak.

Vanaf 1985 bij een regionaal accountantskantoor in de regio Schiedam-Vlaardingen. In die periode is hij begonnen als assistent en na het afronden van de avondstudie voor Accountant-Administratieconsulent later als Accountant en Adviseur voor de cliënten in het Midden-en Kleinbedrijf. Het regionale kantoor werd in 1998 verkocht aan Deloitte. Na een leerzame periode bij één van de Big Four is Karel vanaf 1 januari 2003 werkzaam bij WEA Deltaland als vennoot. Karel heeft ruim 25 jaar ervaring als Accountant en Adviseur in het Midden- en Kleinbedrijf.

Karel is deskundig op een breed terrein. "In dit vak ben je Adviseur voor ondernemers in de breedste zin des woords. Je adviseert bij bedrijfsoverdrachten, financieringsvraagstukken,  je bent vertrouwenspersoon in het vaststellen van testamenten, je begeleidt de cliënt ook als deze in zwaar economisch weer zit, en adviseert hem vanuit de branchekennis die je door de jaren heen hebt opgebouwd".