Klantencontact

WEA Deltaland

Klantencontact
oktober 2016

Direct aanmelden voor Druten
Direct aanmelden voor Kesteren

WEA Profit online
Als accountantskantoor bieden wij al jaren naar volle tevredenheid WEA Profit online aan. Om u als gebruiker optimaal met WEA Profit online te laten werken, nodigen wij u van harte uit om één van onze informatiebijeenkomsten op vrijdag 18 november bij te wonen. Uw vaste contactpersoon zal ook aanwezig zijn.

Interactieve sessie
Tijdens deze bijeenkomst leert u nog beter gebruik te maken van de mogelijkheden van WEA Profit online. In een vlot tempo worden de onderwerpen besproken en getoond. Op interactieve wijze gaan wij met u hieraan werken.

Wij tonen u bijvoorbeeld hoe u de waardes van uw bedrijfsmiddelen kunt bijhouden en rapportages kunt samenstellen. U krijgt uitgebreide uitleg over boekingssystematiek, het maken van verkoopfacturen, het inscannen en verwerken van inkoopfacturen. Tevens is er voldoende ruimte om uw vragen te behandelen.

Druten
U bent op vrijdag 18 november 2016 vanaf 8:30 uur van harte welkom op onze vestiging aan het Kerkeland 9 in Druten. Het programma start om 9:00 uur en uiterlijk 12:00 uur ronden wij af. Daarna kunt u bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kesteren
U bent op vrijdag 18 november 2016 vanaf 13:00 uur van harte welkom op onze vestiging aan de Schenklhofstraat 6a in Kesteren. Het programma start om 13:30 uur en uiterlijk 16:30 uur ronden wij af. Daarna kunt u bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelding
Als u geïnteresseerd bent één van deze sessies bij te wonen, kunt u zich opgeven via ons aanmeldformulier. Als u speciale interesse heeft in bepaalde onderwerpen kunt u dat ook via het formulier aangeven, we houden daar dan graag rekening mee.

Aanmelden vrijdagochten in Druten
Aanmelden vrijdagmiddag in Kesteren

Graag tot ziens tijdens onze informatiebijeenkomst.