Diensten

U telt mee
WEA Deltaland is meer dan uw accountant en belastingadviseur. WEA Deltaland gaat een persoonlijke relatie met u aan. Wij kunnen u van dienst zijn op veel vakgebieden, in elke levensfase van uw persoonlijke leven of van uw onderneming. Klopt u gerust aan met al uw vragen. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. U bent niet ‘zomaar een klant’, u telt mee!

Toegang tot ons kenniscentrum
Via uw contactpersoon bij WEA Deltaland krijgt u toegang tot alle afzonderlijke disciplines van ons ‘WEA-kenniscentrum’.
Uw adviseur zorgt dat de antwoorden op uw vragen geïntegreerd worden in een compleet en begrijpelijk advies. Nuchter, praktisch toepasbaar, integer en toegespitst op uw persoonlijke situatie. Via hem (of haar) kunt u ook in contact komen met alle specialisten van WEA Deltaland. Aarzel nooit om hem of haar te bellen of te mailen.

Kennis komt naar u toe
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het belangrijk kennis uit te wisselen: u moet weten dat een bepaald onderwerp op de een of andere manier van belang kan zijn en wij moeten weten dat een bepaald onderwerp voor u speelt. Om deze kennisuitwisseling zo optimaal mogelijk te laten zijn informeren wij u op verschillende manieren: via e-mail, via onze website en via de social media. Zo bent u altijd op de hoogte van zaken die voor u van belang kunnen zijn en kunt u zich tijdig laten adviseren als dat nodig is.

Lees meer over de verschillende diensten die wij aanbieden: