Online Management Tool

Diensten

 

 

 

 

Dennis Hansen

Functioneel 
applicatiespecialist

Duidelijkheid gaat boven alles. Onze opdrachtgevers inzicht verschaffen, helpt ze verder.

Online Management Tool brengt ons dichter bij elkaar

De online dienstverlening van WEA Deltaland is behoorlijk geavanceerd, maar komt nooit in plaats van persoonlijk contact. Het is juist een verrijking daarvan. Automatisering en samenwerken via internet stellen ons in staat om de relatie hechter te maken. We kunnen intensief samenwerken, zonder steeds bij elkaar te komen. De overlegmomenten die we wél nog hebben, worden daardoor alleen maar waardevoller.

Een digitale gereedschapskist

Met de Online Management Tool van WEA heeft u via ons klantportaal altijd toegang tot een heel pakket handige administratieve programma's. U kunt online boekhouden met Afas Profit en werken met Go2ubl, het scanprogramma dat documenten herkent en op de juiste plaats opbergt. Verder zijn ook bankkoppeling en digitale facturatie in het systeem geïntegreerd. En natuurlijk gaat ook de loonadministratie online met het zeer populaire en gebruiksvriendelijke systeem van Loket.nl. Bij dit alles werken wij parallel met u mee. Wij hebben toegang tot uw digitale dossiers en kunnen dus altijd 'live' ondersteuning bieden.

Actuele kennis is macht
Het mooie van ons klantenportaal is dat u altijd en overal kunt inloggen om uw administratie te bekijken. Onze tool Visionplanner helpt u vervolgens om beslissingen te nemen op basis van uw actuele administratie. Zo houdt u grip op uw onderneming.

Gegevens uitwisselen
Vrijwel alle commerciële dienstverleners en officiële instellingen bieden tegenwoordig de mogelijkheid digitaal gegevens uit te wisselen. Vanuit onze Online Management Tool communiceert u met onder meer de Belastingdienst, uw bank en natuurlijk uw accountant bij WEA Deltaland. Uw eigen WEA-adviseur is altijd slechts een druk op de knop van u verwijderd.