Onderhoud Mijn WEA

Onderhoud

Mijn WEA is tijdelijk niet bereikbaar omdat er een update wordt uitgevoerd naar Profit 10. Vanaf 1 maart rond 17:30 uur is de Mijn WEA-poort gesloten en de verwachting is dat u er 4 maart rond 08:00uur weer bij kunt. 

Er vindt een update plaats naar Profit 10, waardoor er straks nog efficiënter gewerkt kan worden. 

Natuurlijk is dat vervelend en wij begrijpen dat u dat heel jammer vindt. Helaas kunnen we er niets aan veranderen, maar we kunnen er natuurlijk wel het beste van maken. 

Wat nu?

Wat kunt u doen in de tussentijd? Uw administratie netjes op volgorde van datum leggen, alles netjes in mappen stoppen, alles alvast inscannen en goed opslaan. Dat zou natuurlijk de beste optie zijn, maar natuurlijk kunt u ook lekker uit eten gaan, een filmpje kijken, een boek lezen of misschien wel even Netflixen. En weet u, daar is helemaal niets mis mee! 

Stiekem hopen we eigenlijk dat u dit eigenlijk niet leest en dat u er geen last van heeft. 

Heeft u er wel last van, dan vinden wij dat heel spijtig. Maar om beter te worden, zijn de updates ook gewoon 'echt' nodig. Heeft u er echt hinder van? Stuur een mailtje naar marketing@weadeltaland.nl. Dan proberen wij u in de loop van volgende week een beetje op te vrolijken. 

Voor nu wensen wij u een heel goed weekend!! 

En anders.. 

Een beetje geduld doet vaak wonderen. Wij verwachten dat u vanaf zaterdag 2 maart 2019 rond 12:00uur wel online kunt boekhouden via onderstaande link: 

WEA Profit online