Doe mee met de fotowedstrijd!

NIEUWS

Fotowedstrijd

Op zaterdag 6 oktober aanstaande is de Fokveedag in Hoornaar. Een groots evenement waar vee wordt gekeurd. Zoals de naam al aangeeft, het gaat vooral op Vee op deze dag! Wij als agrarisch accountant vinden dat heel leuk en zijn altijd aanwezig op deze dag. Gewoon, omdat het kan!

Elk jaar hebben we een leuke actie, dus ook dit jaar! 

Wij zijn namelijk op zoek naar leuke, toffe, frisse foto's uit het boerderijleven. Dus elke koe, paard, kip, maar ook kinderen in een ketelpak vinden wij helemaal fantastisch! 

Als u een mooie foto instuurt naar fotoactie@weadeltaland.nl o.v.v. fotowedstrijd Fokveedag, maakt u kans op mooie prijzen. Wat deze prijzen zijn, gaan we nog even niet vertellen. 

De mooiste ingestuurde foto's voor 1 oktober 2018 worden opgehangen tijdens de Fokveedag in onze eigen stand! Dan mag het publiek uiteindelijk kiezen wie de prijswinnaar moet worden. 

De winnaar krijgt een mooie prijs en de Top 10 gaan we gebruiken voor op onze website. 

Heeft u een mooie foto 'op de boerderij'? Winter, lente, zomer of herfst, dat maakt ons niet uit! Als het maar een leuke foto is!

Stuur uw foto in voor 1 oktober 2018 naar fotoactie@weadeltaland.nl!

Fotowedstrijd Fokveedag 2018

*deelnemers die een foto toesturen naar fotoactie@weadeltaland.nl geven automatisch toestemming voor het gebruik van foto's tijdens de Fokveedag en op onze website. 

Terug naar overzicht
Geplaatst in .