IQdrive Rijopleidingen blij met WEA Deltaland

NIEUWS

WEA Deltaland Léon - IQdrive Rijopleidingen

IQdrive Rijopleidingen blij met WEA Deltaland

Furkan Kose is ondernemer in hart en nieren: hij heeft lef, staat nooit stil en zoekt constant naar manieren om beter te worden. Die instelling werpt zijn vruchten af, want de in 2012 door hem opgerichte rijschool iQdrive heeft inmiddels 290 franchisenemers door heel het land. Wat hij in zijn enthousiasme vergeet goed te regelen, is de fiscale kant van zijn snel groeiende onderneming. Gelukkig kwam hij in 2016 via een wederzijdse oud-collega in contact met RB Léon van Staalduinen van WEA Deltaland. 

Furkan geeft aan:

Zonder Léon had ik de overstap naar een bv nooit gemaakt

Klik hier om het volledige artikel te lezen met daarin Furkan Kose, eigenaar van IQdrive Rijopleidingen en Léon van Staalduinen, één van de fiscalisten van WEA Deltaland.

Dit artikel is geschreven en gepubliceerd door Het Register Belastingadviseurs (RB),  dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb.

WEA Deltaland biedt stageplaatsen

Studenten die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam stage-adres zijn altijd welkom om aan te kloppen bij WEA Deltaland. Wij bieden onze stagiaires de mogelijkheid mee te werken in de organisatie, te leren en ook mee te denken in nieuwe ontwikkelingen.

Neem contact met ons op als je nieuwsgierig bent of wij op een kantoor nog een leerplek vrij hebben.

Terug naar overzicht
Geplaatst in .