Uw jaarrekening/fiscale aangifte

NIEUWS

Uw jaarrekening/fiscale aangifte

Allereerst wensen wij u op de valreep een goed en financieel gezond 2018.

Als ondernemer is het ieder jaar hetzelfde liedje: de jaarrekening (ook wel jaarverslag genoemd) moet in orde gemaakt worden. Maar waarom is dat nu eigenlijk? De jaarrekening is het jaarlijkse financiële eindverslag over uw bedrijf. Daarin staat aangegeven wat u het afgelopen jaar op financieel gebied allemaal heeft gedaan. Welke activiteiten hebben plaatsgevonden en niet onbelangrijk: wat heeft het opgeleverd? Deze jaarcijfers dienen (afhankelijk van uw rechtsvorm) gedeponeerd te worden bij de Kamer van Koophandel.

Op orde

WEA Deltaland verzorgt uw jaarrekening, maar uiteraard met hulp en input van u. Het is ontzettend belangrijk dat de jaarrekening goed aansluit op uw bedrijfsadministratie. Daarom is het belangrijk dat alles compleet is: alle bonnen, facturen, uitgaven en inkomsten moeten kloppen zodat wij efficiënt kunnen werken. Dit zorgt er ook voor dat er geen gezeur komt met de Belastingdienst.

Voor zowel de inkomstenbelasting als voor de jaarrekening hebben wij tijdig alle informatie nodig. Wanneer dit compleet is, kunnen wij sneller schakelen en gaan wij voor u aan de slag.

Meer weten

Mocht u twijfelen of willen weten wat er nodig is voor een jaarverslag of de opgave van de inkomstenbelasting, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons en onze fiscalisten opnemen (088 133 7300). Ook kunnen we dan gelijk bespreken wanneer we een eerste conceptversie uw jaarverslag kunnen aanleveren.

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Facebook of via LinkedIn, zodat u de meest recente berichten van ons als één van de eerste ziet.

Terug naar overzicht
Geplaatst in .