Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De overheid heeft een aanzienlijk en divers palet aan economische steunmaatregelen geboden. De ene maatregel is daarbij overzichtelijker en beter te doorgronden dan de ander. Ook is een belangrijke steunmaatregel genaamd de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (de zogenaamde NOW) nog niet tot in detail uitgewerkt en beschikbaar. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u in de huidige bijzondere tijd en omstandigheden al uw aandacht nodig heeft voor uw onderneming.

 


Hoe gaat WEA Deltaland om met deze situatie?

Wij, als WEA Deltaland, willen u in dat kader graag behulpzaam zijn en u bijstaan in deze uitzonderlijke en economisch gezien, uitdagende omstandigheden. Zoals u van ons gewend bent zijn wij ook in deze tijden volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van de steunmaatregelen. Wij staan u dan ook graag bij indien u een beroep wilt c.q. moet doen op de geboden steunmaatregelen zodat u zich kunt focussen op uw onderneming. Aarzel dan ook niet om ons in te schakelen op dit gebied om voor u het maximaal haalbare uit de steunmaatregelen te halen.

Verder is het naar onze mening zeer van belang om ook oog te hebben op de inrichting en efficiency van uw onderneming. Dit met het oog op het in stand houden en wellicht uitbouwen van een gezonde en duurzame liquiditeitspositie binnen uw onderneming. Wij denken dan ook graag met u mee over bijvoorbeeld het optimaliseren van uw werkkapitaal in uw onderneming, het optimaliseren van uw fiscale positie, de financiering van uw bedrijf, maar bijvoorbeeld ook de aandachtsgebieden op personeelsgebied. Dit zijn cruciale punten die in de huidige economische omstandigheden, maar zeker ook op de lange(re) termijn, essentieel zijn voor het levensvatbaar en (economisch) weerbaar houden van uw onderneming. Weet dat wij u ook met deze vraagstukken kunnen begeleiden en u, waar nodig, kunnen adviseren om tot een optimaal resultaat te komen. Wij denken graag met u mee, zeker ook in deze bijzondere tijd!

Kort samengevat treft u hieronder de zaken aan waarbij wij u onder andere kunnen helpen:

  • Begeleiden bij het aanvragen van de steunmaatregelen;
  • Opstellen liquiditeitsprognose;
  • Verruimen werkkapitaal;
  • Optimaliseren van uw financieringen;
  • Opstellen van een managementdashboard;
  • HR / personele vraagstukken;
  • Optimaliseren van uw fiscale positie;
  •  In kaart brengen van mogelijke rendementsverbetering.

Mocht u meer willen weten over hoe we u kunnen bijstaan, neem dan contact op met uw relatiebeheer of bel ons op telefoonnummer 088 – 133 73 00. Wij zijn u graag van dienst!

Terug naar overzicht
Geplaatst in .