ONZE KLANTEN

 

 

Cliënt in Beeld: Healthclub Fitscore

Healthclub Fitscore is één van de meest bekende sportscholen in Strijen en omstreken. Jong en oud komen vanuit de regio sporten bij deze gezellige sportschool waar kwaliteit in een hoog vaandel staat!

Oorsprong
De vennoten Jack en Philène Heijnen zijn 26 jaar geleden vanuit de stad naar het dorp Strijen verhuisd. Beide hebben een sportieve achtergrond. Jack is daarom, in de eerste jaren dat zij in Strijen woonden, als gymleraar blijven werken en Philène richtte in die tussentijd een soort ‘mobiele’ sportschool op. Zij ontwikkelde een klantenkring die zij vervolgens in verschillende zalen op verschillende locaties diverse groepslessen aanbood. Sommige van deze klanten sporten tot op heden nog steeds bij Jack en Philène. In 1998 zijn Jack en Philène samen, aan de rand van het dorp op het industrieterrein, een sportschool gestart waar fitnessapparatuur werd aangeboden, maar ook toen werden al diverse groepslessen gegeven.

Ontwikkeling
In de afgelopen jaren is Healthclub Fitscore zowel in oppervlakte, maar zeker ook in het aantal leden gegroeid. Er zijn een aantal sportzalen bijgekomen, waarin ook verdiepingsvloeren zijn gerealiseerd. Hierdoor is meer ruimte gecreëerd waar de leden kunnen deelnemen aan groepslessen zoals steps, burn, gritt, xco, zumba, spinning of in de trainingszaal krachttraining kunnen beoefenen of deel kunnen nemen aan crossfittraining en/of personal training.

Het pand wordt naast de sportactiviteiten ook voor andere doeleinden gebruikt. U kunt terecht bij een fysiotherapeut, pedicure en een sport- en ontspanningsmasseur.

De vennootschap is in de loop der jaren een waar familiebedrijf geworden. Naast Jack en Philène heeft hun zoon enige tijd diverse sportlessen verzorgd en ook hun dochter Janniek is inmiddels zeer actief binnen de sportschool. Zij heeft met name de crossfit activiteiten volledig opgestart.

Toekomst
Waar in het verleden de focus lag op acties als spinningmarathons (die overigens zeer succesvol bleken), wordt sinds ongeveer 2 jaar vooral de focus gelegd op de ontwikkeling en groei van de sportschool zelf. Onlangs is een bouwvergunning verleend en zal in een deel van de trainingszaal een verdiepingsvloer worden gerealiseerd, waar vervolgens een nieuwe krachtlijn zal worden neergezet.

Naast het uitbreiden van de ruimte is men ook actief met het aanbieden van een nieuw soort sporten. In maart van 2017 worden naast krachtapparaten ook software gestuurde sportapparaten aangeschaft. Met de aanschaf van deze apparaten kunnen sporters nog beter begeleid worden bij het uitvoeren van het persoonlijke sportprogramma.

Met de aanschaf van de nieuwe apparatuur wordt niet alleen de kans benut huidige leden beter te begeleiden, maar ziet men ook de kans nieuwe leden te motiveren voor beweging.

Vennoten
Zoals eerder beschreven hebben Jack en Philène beide een sportachtergrond. Zij hebben niet alleen een passie om zelf te bewegen, maar willen vooral ook anderen in beweging krijgen en ervoor zorgen dat anderen ook plezier krijgen in bewegen.

Hun ultieme doel en grootste succes in de afgelopen jaren, maar zeker ook voor de toekomst is dat de sportschool tevreden leden heeft en dat Healthclub Fitscore blijft dienen als sociale functie in de regio. Dit doen zij onder andere door het behouden van persoonlijk contact met de leden, maar ook door de lessen en activiteiten te blijven vernieuwen. Nieuwe trends en ontwikkelingen worden bijgehouden door het lezen van vakbladen, bezoeken van beurzen, gesprekken met leveranciers en contact met collega’s. Zolang de sportschool bestaat worden cursussen gevolgd door alle medewerkers en ook aan het intern opleiden wordt veel aandacht besteed.

Sporten is de passie van het hele gezin. Dit blijkt niet alleen uit het oprichten van de sportschool, maar ook uit de vrijetijdsbesteding. Jack en Philène wandelen graag in de bergen en rijden graag op de racefiets ter ontspanning. Daarnaast hebben zij een passie voor muziek.

De accountant
Healthclub Fitscore is alweer bijna drie jaar klant bij WEA Deltaland vestiging Oud-Beijerland. Zij kwamen via onze collega Daan Soeteman, in contact met Jessica Ottens die hun vaste aanspreekpunt is. WEA verzorgt o.a. werkzaamheden op het gebied van accountancy, loonadministratie, financiële administratie en advies gebied. De samenwerking wordt als zeer prettig ervaren. Jack en Philène hebben veel vertrouwen in de werkzaamheden die de medewerkers van WEA Deltaland uitvoeren. Daarnaast vinden zij het fijn dat er vooruit-, meegedacht en geadviseerd wordt over de toekomst.

Terug naar overzicht