ONZE KLANTEN

 

Cliënt in Beeld: Horse Top Shop

Jolande en Nathalie zijn de enthousiaste onderneemsters van Horse Top Shop, een winkel en webshop waarbij alles voor paard en ruiter verkocht wordt. Ook leveren zij artikelen aan landbouwbedrijven. De website is een volledige winkel waar alle artikelen besteld kunnen worden.

Paardenliefhebsters
Jolande en Nathalie zijn beiden grote paardenliefhebsters. Zowel in hun vrije tijd als zakelijk zijn zij dagelijks bezig met paarden. Hierdoor geven zij uit eigen ervaring advies. Dit is een grote meerwaarde waardoor zij zich goed in kunnen leven in de klanten en de klanten zich meteen thuis voelen in de winkel. 

Beurs
Een paar keer per jaar organiseert Horse Top Shop een beurs voor tweedehands artikelen. Particulieren leveren gebruikte artikelen in waarbij zij aangeven voor welk bedrag het verkocht mag worden. Na de beurs krijgen de mensen de opbrengst van de verkochte goederen volledig in tegoedbonnen  van Horse Top Shop of ze krijgen een percentage van de opbrengst contant uitbetaald. Dit is een enorm succes, vanuit de gehele regio trekken paardenliefhebbers hiervoor naar Hellevoetsluis.

Prijzen
Horse Top Shop houdt zich veel bezig met de actuele gebeurtenissen in de regio met betrekking tot de paardensport. Zij sponsoren  trekpaardenevenementen en zij stellen regelmatig prijzenpakketten samen voor maneges en ruiterverenigingen.

Toekomst
Het is een wens van beide dames om uit te breiden. Dit kan mogelijk  in de vorm van een grotere winkel of het openen van een tweede winkel op een andere locatie.

Accountant
De onderneemsters verwachten van WEA Deltaland accountants en adviseurs dat de administratie goed gecontroleerd wordt en dat WEA kan adviseren bij de groei van de onderneming. Bij vragen over investeringen en onroerende zaken in de toekomst roepen zij zeker de hulp van WEA in. Het WEA-bulletin vinden zij prettig om te ontvangen, hierin staan interessante artikelen. Verder verwachten zij fiscale voordelen door de deskundigheid en tijdsbesparing te bereiken door de werkzaamheden die WEA uit handen neemt.