Accountmanager New Business

WERKEN BIJ WEA

Karel Hamelink
Accountant
Duidelijkheid gaat boven alles. Onze opdrachtgevers inzicht verschaffen, helpt ze verder.

Accountmanager New Business 
Groot-Ammers, Druten & Kesteren

Wil je graag werken bij één van de leukste en minst formele accountantsorganisaties van Nederland? Heb je verstand van cijfers, maar vind je het vooral een uitdaging om met allerlei verschillende ondernemers in gesprek te gaan? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Voor onze vestigingen in Groot-Ammers, Kesteren en Druten zijn we op zoek naar een gedreven Accountmanager New Business.

Wat doen we bij WEA Deltaland

Bij WEA Deltaland werken we anders dan het gemiddelde accountantskantoor. Niet de jaarrekening is leidend, maar de ultieme wens om de ondernemer verder te helpen. Dit doen we onder andere door in beeld te brengen waar hij over 5 jaar wil staan met zijn bedrijf. Wij helpen hem vervolgens daar te komen.

Daarnaast geloven we bij WEA Deltaland niet zo in grote advertenties waarin in prachtige volzinnen wordt uitgelegd wat we allemaal doen en kunnen. Liever gaan we met een mogelijke nieuwe klant in gesprek, om er achter te komen wat hem bezighoudt en waar voor hem onze toegevoegde waarde ligt. Doel hiervan is te komen tot een voor beide partijen prettige en langdurige relatie.

Wat ga jij doen?

Als Accountmanager New Business leg je contacten met prospects in het MKB. Dit doe je door koude acquisitie, waarbij je het gehele traject, van het eerste telefoontje tot implementatie en overdracht aan de relatiemanager, zelf verzorgt. Uiteraard kan je hierbij een beroep doen op je collega’s en op de bestaande accountmanager. Zij helpen je graag.

Wat verwachten we van je?

 • Aandacht voor de ondernemer en voor zijn wensen en behoeften. Aan pushen doen we bij WEA niet. Wel aan goed luisteren en het vervolgens bieden van een passende oplossing.
 • Je hebt lef en doorzettingsvermogen. De contacten worden je niet op een presenteerblaadje aangeboden. Die moet je zelf leggen.
 • Je bent zelfstandig en zelfstartend.
 • Je kan goed communiceren en je wordt gezien als een prettige, serieuze gesprekspartner.
 • Je hebt affiniteit met cijfers en fiscaliteiten. Je hoeft geen accountant of belastingadviseur te zijn, maar je moet hiervan wel een zodanige kennis hebben dat je zaken kunt signaleren.
 • Je hebt een HBO-opleiding en/of je denkt en werkt op dit niveau.

Wat bieden we je?

 • Een dynamische, uitdagende en zelfstandige functie met de vrijheid en verantwoordelijkheid die daarbij hoort.
 • Een ongedwongen en prettige werksfeer.
 • Een omgeving waar het gaat om kwaliteit en klantgerichtheid.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een jaarcontract.

Geïnteresseerd?
Denk jij dat je goed binnen bovenstaand profiel past en zie jij een uitdaging in deze baan? We willen graag met je in gesprek! Neem contact op met Renate Leeuwenstein van Lincks Personal Recruitment om je verder voor te stellen!

renate@lincks.nl
www.lincks.nl
085-9028123