Assistent Accountant (24-40 uur) – Groot-Ammers

WERKEN BIJ WEA

Karel Hamelink
Accountant
Duidelijkheid gaat boven alles. Onze opdrachtgevers inzicht verschaffen, helpt ze verder.

Assistent Accountant – Groot-Ammers

24 tot 40 uur

Als Assistent Accountant bij WEA Deltaland ben je verantwoordelijk voor MKB-klanten uit diverse marktsegmenten met hierin veel vrijheid. Jij kan jezelf ontwikkelen in de richting die je leuk vindt en zo doorstromen binnen de organisatie waar jouw ambitie ligt! Het tempo bepaal jij, want je krijgt de mogelijkheid tussen 24 en 40 uur per week te werken! Lijkt dit je wat? Lees snel verder!

Over WEA Deltaland

WEA Deltaland is een accountantskantoor dat zich richting zijn klanten laat kenmerken door actieve betrokkenheid en persoonlijke benadering. Ze hebben verschillende maatschappen door heel Nederland verspreid, waarbij jij actief zal zijn op de locatie Groot-Ammers. Ze staan bekend als een betrouwbare regionale partner en in deze vestiging werk je met totaal 22 collega’s.

Je komt te werken in een team van tien collega’s in een informele omgeving waar een prettige sfeer hangt, met hierin veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dit alles gebeurt binnen een platte organisatie waarin ook aandacht wordt besteed aan de balans tussen werk & privé.

Over de functie

Als Assistent Accountant voer je administraties van bedrijven en personen, stel je jaarrekeningen samen en verzorg je de fiscale aangiften. Het voordeel van veel vrijheid is dat jij je je kan ontwikkelen in de richting die jij leuk vindt. Zou je graag meer klantcontact hebben? In dat geval neem je de verantwoordelijkheid voor MKB-klanten uit diverse marktsegmenten en krijg je jouw eigen groep klanten. Ben je analytisch sterker? Jij stelt de klant centraal en maakt betrouwbare rapportages waaruit jij nèt even verder denkt!

Functie eisen

Als Assistent Accountant herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie of Accountancy. Heb je een MBO achtergrond en ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en/of aangiftes? Dan zou deze functie ook goed kunnen passen!;
 • Je bent analytisch een kei;
 • Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring als Assistent Accountant bij een soortgelijke organisatie;
 • Je kan goed in een team functioneren;
 • Uiteraard ben je nauwkeurig, resultaatgericht, zelfstandig en organisatorisch sterk;
 • Je bent klantgericht, flexibel en initiatiefrijk;
 • Je bent ambitieus en wil je voortdurend blijven ontwikkelen.

Aanbod

En wat biedt WEA Deltaland jou als Assistent Accountant?

Bij WEA Deltaland kom je te werken in een prettige en ongedwongen omgeving met hierin veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een kwalitatief hoogwaardig team en mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak Daarnaast bieden ze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;

 • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en opleiding wat ligt tussen de €2.200,- & €2.500,- bruto per maand;
 • Een werkweek van 24 tot 40 uur;
 • 24 vakantiedagen & 5 adv-dagen;
 • Ruimte tot het volgen van opleidingen & cursussen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Winstdeling aan het einde van het jaar.
Vragen of reageren

Pas jij bij bovenstaand profiel en zie je een uitdaging in deze baan? Dan willen we graag
met je in gesprek!

Heb je vragen of wil jij graag reageren op deze functie? Neem contact op met Renate Leeuwenstein van Lincks Personal Recruitment via  renate@lincks.nl of 085-9028123.