Gevorderd assistent accountant Agro-afdeling in Oud-Beijerland

WERKEN BIJ WEA

 

 

 

 

 

Meer informatie

Maak een afspraak

Gevorderd assistent accountant Agro in Oud-Beijerland

24 tot 40 uur

Wij zijn voor WEA Deltaland Oud-Beijerland op zoek naar een enthousiaste gevorderd assistent accountant voor 24 tot 40 uur per week.  

Hoe leuk is het om als gevorderd assistent accountant de klant volledig te voorzien van juiste informatie met betrekking tot zijn administratie? Samen met je nieuwe collega’s werk je als Gevorderd Assistent Accountant aan de financiële en fiscale advisering van diverse klanten in het agrarische segment. Heb jij al werkervaring bij een accountantskantoor op de agrarische afdeling en minimaal een afgeronde HBO-opleiding accountancy? Ben je analytisch sterk en heb je ervaring in het samenstellen van jaarrekeningen? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Functie omschrijving

Als gevorderd assistent accountant werk je samen met een gedreven team aan de financiële en fiscale advisering van de klanten in de agrarische-sector. Je werkt voor een vaste klantengroep en verricht hiervoor samenstelwerkzaamheden. Als gevorderd assistent accountant heb je onder andere de volgende taken:

 • Het samenstellen van jaarrekeningen;
 • Het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
 • Het inboeken van diverse financiële administraties;
 • Het doen van BTW aangiften;
 • Communicatie met de klant.

Wat wij vragen

Herken jezelf in het volgende profiel van Gevorderd assistent accountant;

 • SPD, HBO-BE/Accountancy, Universiteit en studerend voor AA of RA;
 • HAVO/VWO, en studerend voor HBO-AC of Nivra-Nyenrode;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het samenstellen van jaarrekeningen:
 • Minimaal 4 jaar werkervaring op een accountantskantoor is een grote pré;
 • Kennis van Caseware is een grote pré;
 • Analytisch ben je sterk en nauwkeurig;
 • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen is ontzettend goed, je gaat voor kwaliteit;
 • Je toont initiatief, als je iets ziet waar een klant of medewerker mogelijk iets aan heeft, dan meld je dat ook;
 • Communicatief ben je vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent klantgericht en flexibel;
 • Affiniteit met agro is een grote pré.

Wat wij bieden

Bij WEA Accountants kom je te werken in een prettige en ongedwongen omgeving. Daarbij krijg je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt WEA Accountants primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding:
 • 24 vakantiedagen & 5 adv-dagen;
 • Bij voorkeur werk je 40 uur per week, maar ook een 32-urige werkweek is bespreekbaar;
 • Ruimte tot het volgen van opleidingen & cursussen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Bij goede resultaat is er aan het einde van het jaar een winstdeling.

WEA Deltaland

Van oorsprong agrarisch en diepgeworteld in het MKB. Na meer dan 100 jaar kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij onze klanten kennen. Wij bezoeken onze klanten en dat kan betekenen dat wij ook wel eens in de klei staan met onze kaplaarzen en op een andere moment misschien wel tussen de koeien, wij voelen ons één en zijn betrokken bij onze klanten.

Bij WEA Deltaland nemen we boekhoudkundige en fiscale rompslomp uit handen. Wat daarbij voorop staat is dat de ondernemer tijd heeft om te ondernemen. De ondernemer weet, ondanks dat wij alles voor ze regelen, precies hoe het bedrijf er voor staat en kan beslissingen baseren op actuele inzichten en heldere overzichten. Bij WEA Deltaland denken wij mee wanneer de klant wil gaan investeren, nieuw personeel nodig heeft of misschien zelfs een overname wil doen. Elke dag opnieuw zijn wij betrokken adviseur en sparringpartner voor onze klanten.

WEA Deltaland bestaat uit zes kantoren van Goeree-Overflakkee tot aan de Betuwe. Voor deze functie van gevorderd assistent accountant zoeken wij een collega voor kantoor Oud-Beijerland.

Over WEA Deltaland Oud-Beijerland

De Hoeksche Waard is één van de mooiste eilanden van Nederland. Met Rotterdam op 15 minuten afstand en met veel groen om je heen staat, in de Hoeksche Waard dus, het kantoor van WEA Deltaland Oud-Beijerland. Bij WEA Deltaland Oud-Beijerland werken circa 50 mensen. Als je de oprit oprijdt zie je ons mooie bord langs de weg en de zorgvuldig aangebrachte lichtreclame van WEA en onze partner Credion. Zeker ’s avonds is dat een fraai gezicht. Met de ruime kantine, een park in de buurt voor een wandeling en een tafeltennistafel op de bovenste verdieping, kun jij je ook in de pauze prima vermaken. Het kantoor Oud-Beijerland kun je zien als het hoofdkantoor met verschillende afdelingen: mkb-afdeling, de agro-afdeling, de interne administratie, de loonadministratie, de fiscale afdeling en de marketing. Ook hebben wij hier prachtige ruimtes waar cursussen worden gegeven.

Vragen

Heb je aanvullende vragen over de vacature of wil jij graag aan de slag op ons kantoor in Oud-Beijerland? Neem contact op met Rianne van der Hel via onderstaande gegevens of stuur jouw motivatie en cv naar sollicitatie@weadeltaland.nl.

Rianne van der Hel
Operationeel Manager WEA Deltaland
Rianne.van.der.hel@weadeltaland.nl
088-1337300

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs heeft een leuke vacature voor een Gevorderd assistent accountant voor de afdeling Agro.

“Functie: Gevorderd assistent accountant agro-afdeling.
“Fulltime/parttime: 24 tot 40 uur
“Locatie: Oud-Beijerland, Hoeksche Waard

 

Terug naar overzicht