Gevorderd assistent accountant / Aankomend Controleleider Oud-Beijerland/Middelharnis

WERKEN BIJ WEA

.

.

.

.

.

Daan van Beusichem

Accountant WEA Deltaland
Vennoot vestiging Middelharnis

Gevorderd assistent accountant / Aankomend Controleleider Oud-Beijerland / Middelharnis

Vacature voor 32 tot 40 uur

We zijn voor WEA Deltaland Oud-Beijerland/Middelharnis op zoek naar een enthousiaste gevorderd assistent accountant met ambitie naar de functie controleleider. 

Ben jij momenteel werkzaam als Gevorderd Assistent in de accountancy en voer je al enkele jaren controlewerkzaamheden uit? En wil je heel graag doorgroeien naar de rol van Controleleider? Dan is dit jouw kans! Voor ons kantoor in Oud-Beijerland en Middelharnis zijn wij namelijk op zoek naar een resultaatgerichte & ambitieuze Aankomend Controleleider!

 

Functieomschrijving

Als Controleleider toets je de betrouwbaarheid van de financiële rapportages van jouw klanten, dit zijn onder andere handel- en projectgestuurde organisaties. Je kijkt hiervoor niet alleen naar de cijfers zelf, maar ook naar de achterliggende processen waarmee deze cijfers tot stand komen.

Je bespreekt je bevindingen op het gebied van interne beheersing, automatisering, verslaggeving en andere gerelateerde onderwerpen met je klanten. Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ben je ongeveer 30% op kantoor en ben je 70% bij je klanten op locatie.

 • Je hebt de verantwoordelijkheid over controleopdrachten (uitvoering, evaluatie en rapportage);
 • Je werkt in kleine teams, waardoor er korte lijnen zijn en je dus snel kunt schakelen;
 • Je draagt, samen met de accountant, vaktechnische eindverantwoordelijkheid voor de opdrachten voor jouw klanten;
 • Je werkt onder de begeleiding van ervaren collega’s;
 • Je signaleert kansen en adviesbehoeften bij de klant.

 

Wat wij vragen

Als Gevorderd Assistent & Aankomend Controleleider herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal 3 tot 4 jaar ervaring met controlewerkzaamheden bij onder andere handel-, productie- en projectgestuurde organisaties;
 • Je bent bezig met de RA- of AA-opleiding en hebt deze bijna afgerond;
 • Je bent vakinhoudelijk sterk en hierbij ook kwaliteits- en resultaatgericht;
 • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden;
 • Je kunt goed plannen & organiseren;
 • Je ben communicatief sterk, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent ambitieus & toont graag initiatief;
 • Het is een pré als je al kennis en ervaring hebt met het controlewerkprogramma Unit4 Auditor; met de controlefilosofie van Cygnus Atratus.

 

Wat wij bieden

Bij WEA Accountants kom je te werken in een prettige en ongedwongen omgeving met hierin veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;

 • Een passend salaris, afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring;
 • 29 vakantiedagen, waarvan een beperkt aantal (1 tot 3 per jaar) verplichte vrije dagen;
 • Ruimte tot het volgen van opleidingen & cursussen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Winstdeling aan het einde van het jaar.

 

WEA Deltaland

Alhoewel WEA Deltaland van oorsprong agrarisch is, zijn we ook diepgeworteld in het MKB. Na meer dan 100 jaar kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij onze klanten kennen. Wij bezoeken onze klanten en dat kan betekenen dat wij ook wel eens in de klei staan met onze kaplaarzen en op een ander moment misschien wel tussen de koeien, wij voelen ons één en zijn betrokken bij onze klanten.

Bij WEA Deltaland nemen we boekhoudkundige en fiscale rompslomp uit handen. Wat daarbij voorop staat is dat de ondernemer tijd heeft om te ondernemen. De ondernemer weet, ondanks dat wij alles voor ze regelen, precies hoe het bedrijf ervoor staat en kan beslissingen baseren op actuele inzichten en heldere overzichten. Bij WEA Deltaland denken wij mee wanneer de klant wil gaan investeren, nieuw personeel nodig heeft of misschien zelfs een overname wil doen. Elke dag opnieuw zijn wij de betrokken adviseur en sparringpartner voor onze klanten.

WEA Deltaland bestaat uit zes kantoren van Goeree-Overflakkee tot aan de Betuwe, maar ook in de Alblasserwaard en op Voorne-Putten. Voor deze functie van gevorderd assistent accountant / aankomend controleleider zoeken wij een collega voor kantoor Oud-Beijerland/Middelharnis.

 

Over WEA Deltaland Oud-Beijerland

De Hoeksche Waard is één van de mooiste eilanden van Nederland. Met Rotterdam op 15 minuten afstand en met veel groen om je heen staat, in de Hoeksche Waard dus, het kantoor van WEA Deltaland Oud-Beijerland. Bij WEA Deltaland Oud-Beijerland werken circa 50 mensen. Als je de oprit oprijdt zie je ons mooie bord langs de weg en de zorgvuldig aangebrachte lichtreclame van WEA en onze partner Credion. Zeker ’s avonds is dat een fraai gezicht. Met de ruime kantine, een park in de buurt voor een wandeling en een tafeltennistafel op de bovenste verdieping, kun jij je ook in de pauze prima vermaken. Het kantoor Oud-Beijerland kun je zien als het hoofdkantoor met verschillende afdelingen: mkb-afdeling, agro-afdeling, interne administratie, loonadministratie, fiscale afdeling en marketing. Ook hebben wij hier prachtige ruimtes waar cursussen worden gegeven.

 

Vragen

Heb je vragen over de vacature of wil jij aan de slag op ons kantoor in Oud-Beijerland en Middelharnis? Neem contact op met Daan van Beusichem via onderstaande gegevens of stuur jouw motivatie en cv naar sollicitatie@weadeltaland.nl t.a.v. Daan van Beusichem.
088-1337300

Samengevat de bovenstaande functie: 

“Functie: Gevorderd assistent accountant / aankomend controleleider 
“Fulltime: 32 tot 40 uur
“Locatie: Oud-Beijerland, Hoeksche Waard / Middelharnis, Goeree-Overflakkee