Assistent accountant • Kesteren

WERKEN BIJ WEA

.

.

.

.

.

Henk Coehoorn

Fiscalist WEA Deltaland
Vennoot vestiging Kesteren

Assistent accountant in Kesteren

Vacature voor 24 tot 40 uur

Wij zijn voor ons kantoor in Kesteren op zoek naar een enthousiaste Assistent Accountant voor 24 tot 40 uur per week.  

Heb jij al werkervaring bij een accountantskantoor en een afgeronde accountancy(gerelateerde) opleiding? Ben je analytisch sterk en heb je ervaring in het samenstellen van jaarrekeningen? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

 

Functieomschrijving

Als Assistent Accountant werk je samen met een gedreven en enthousiast team aan de financiële en fiscale advisering van de klanten in de MKB-sector. We willen onze klanten zoveel mogelijk boekhoudkundige en fiscale zaken uit handen nemen, als Assistent Accountant heb je onder andere de volgende taken:

 • Het samenstellen van jaarrekeningen;
 • Het verwerken van diverse financiële administraties;
 • Het samenstellen van tussentijdse cijfers;
 • Het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
 • Ondersteunen en adviseren van onze klanten bij allerhande voorkomende zaken.

Voor onze werkzaamheden maken wij gebruik van o.a. de volgende programma’s, AFAS – Caseware en Visionplanner. Daarnaast worden ook branchespecifieke software gebruikt.

 

Wat wij vragen

Herken jij jezelf in het volgende profiel van Assistent Accountant?

 • Je hebt een afgeronde accountancy(gerelateerde) opleiding;
 • Je hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen, je gaat voor kwaliteit;
 • Je bent klantgericht en flexibel.
 • Je bent analytisch sterk en nauwkeurig;
 • Minimaal een jaar werkervaring op een accountantskantoor is een pré;
 • Je toont initiatief, als je iets ziet waar een klant of medewerker mogelijk iets aan heeft, dan meld je dat ook;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk en fungeert als aanspreekpunt voor de klant.

 

Wat wij bieden

Bij WEA Accountants kom je te werken in een prettige en ongedwongen omgeving. Daarbij krijg je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt WEA Accountants uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder; 

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding:
 • 29 vakantiedagen, waarvan een beperkt aantal (1 tot 3 per jaar) verplichte vrije dagen; 
 • Ruimte tot het volgen van opleidingen & cursussen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een resultaatafhankelijke winstdeling.

 

WEA Deltaland

Wij zijn van oorsprong agrarisch en diepgeworteld in het MKB. Na meer dan 100 jaar kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij onze klanten kennen. Wij bezoeken onze klanten en dat kan betekenen dat wij ook wel eens in de klei staan met onze kaplaarzen en op een ander moment misschien wel tussen de koeien of op de werkvloer, wij voelen ons één en zijn betrokken bij onze klanten.

Bij WEA Deltaland nemen we boekhoudkundige en fiscale rompslomp uit handen. Wat daarbij voorop staat is dat de ondernemer tijd heeft om te ondernemen. De ondernemer weet, mede omdat wij alles voor ze regelen, precies hoe het bedrijf ervoor staat en kan beslissingen baseren op actuele inzichten en heldere overzichten. Bij WEA Deltaland denken wij mee wanneer de klant wil gaan investeren, nieuw personeel nodig heeft of misschien zelfs een overname wil doen. Elke dag opnieuw zijn wij de betrokken adviseur en sparringpartner voor onze klanten voor (bijna) alles waar een ondernemer mee geconfronteerd wordt.

WEA Deltaland bestaat uit zes kantoren, Middelharnis, Brielle, Oud-Beijerland, Groot-Ammers, Kesteren en Druten. Vanuit deze vestigingen werken we iedere dag met 130 collega’s enthousiast aan het bedienen van onze klanten. 

 

Over WEA Deltaland Kesteren

Je komt te werken in een informele omgeving waar een prettige sfeer hangt, met hierin veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan de balans tussen werk & privé. Vanuit de vestiging in Kesteren werk je samen met 16 andere collega’s in een informele sfeer aan de administraties en jaarrekening van de MKB- en Agro-klanten en ondersteun je hen bij alledaagse zaken. Je vindt het leuk om mee te denken met de ondernemers om hun bedrijfsvoering naar een hoger plan te trekken.

 

Vragen

Heb je aanvullende vragen over de vacature of wil jij graag aan de slag op ons kantoor in Kesteren? Neem contact op met Henk Coehoorn, vennoot kantoor Kesteren via 088 133 73 00 of henk.coehoorn@weadeltaland.nl of stuur jouw motivatie en cv naar sollicitatie@weadeltaland.nl t.a.v. Henk Coehoorn.

Samengevat de bovenstaande functie: 

“Functie: Assistent Accountant;
“Fulltime/parttime: 24 tot 40 uur;
“Locatie: Kesteren, Neder-Betuwe.