Junior financieel administratief medewerker in Oud-Beijerland

WERKEN BIJ WEA

.

.

.

.

.

.

.

Paul Jongeneel

Fiscalist WEA Deltaland
Vennoot vestiging Groot-Ammers

Jr. financieel administratief medewerk(st)er in Oud-Beijerland

Vacature voor 40 uur

Wij zijn voor ons kantoor te Oud-Beijerland op zoek naar een financieel administratief medewerk(st)er voor 32-40 uur per week.  

Als financieel administratief medewerk(st)er draag je zorg voor de interne administratie van WEA Deltaland. Ben jij accuraat, enthousiast, integer en gedreven? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

 

Functieomschrijving

Jouw uitdaging als Financieel administratief medewerk(st)er is om ervoor te zorgen dat de interne administratie vlekkeloos loopt! Deze functie is ter uitbreiding van ons huidige team, bestaande uit 3 ervaren collega’s. Deze collega’s zullen jou inwerken, begeleiden en sturen waar nodig, waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Uiteraard is er ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Onze afdeling interne administratie is verantwoordelijk voor het juist verwerken van de administraties van alle 7 kantoren van WEA Deltaland. Als Financieel administratief medewerk(st)er heb je onder andere de volgende taken:

 • Het coderen en boeken van facturen;
 • Het controleren en boeken van de urenadministratie;
 • Het verwerken van kas- en bankmutaties;
 • Het controleren van tussenrekeningen;
 • Het verrichten van betalingen;
 • Het onderhouden van contact met collega’s, klanten en leveranciers;
 • Het analyseren en rapporteren van de cijfers.

 

Wat wij vragen

Herken jezelf in het volgende profiel van Financieel administratief medewerk(st)er;

 • Je hebt minimaal een afgeronde relevante Mbo-opleiding;
 • Je hebt 0-3 jaar werkervaring;
 • Je hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Je toont initiatief, als je iets ziet waar een klant of medewerker mogelijk iets aan heeft, dan meld je dat ook;
 • Communicatief ben je vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent klantgericht, proactief en flexibel;
 • Ervaring met de software van AFAS is een pré;
 • Je kan goed omgaan met betrouwbare informatie.

 

Wat wij bieden

Bij WEA Deltaland  kom je te werken in een prettige en ongedwongen omgeving. Daarbij krijg je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt WEA Deltaland primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding;
 • 29 vakantiedagen, waarvan een beperkt aantal (1 tot 3 per jaar) verplichte vrije dagen;
 • Ruimte tot het volgen van opleidingen & cursussen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Bij een goed resultaat is er aan het einde van het jaar een winstdeling.

 

WEA Deltaland

Van oorsprong agrarisch en diepgeworteld in het MKB. Na meer dan 100 jaar kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij onze klanten kennen. Wij bezoeken onze klanten en dat kan betekenen dat wij ook wel eens in de klei staan met onze kaplaarzen en op een ander moment misschien wel tussen de koeien, wij voelen ons één en zijn betrokken bij onze klanten.

Bij WEA Deltaland nemen we boekhoudkundige en fiscale rompslomp uit handen. Wat daarbij voorop staat is dat de ondernemer tijd heeft om te ondernemen. De ondernemer weet, ondanks dat wij alles voor ze regelen, precies hoe het bedrijf ervoor staat en kan beslissingen baseren op actuele inzichten en heldere overzichten. Bij WEA Deltaland denken wij mee wanneer de klant wil gaan investeren, nieuw personeel nodig heeft of misschien zelfs een overname wil doen. Elke dag opnieuw zijn wij de betrokken adviseur en sparringpartner voor onze klanten.

WEA Deltaland bestaat uit zeven kantoren van Goeree-Overflakkee tot aan de Betuwe. Voor deze functie van Financieel administratief medewerk(st)er zoeken wij een collega voor kantoor Oud-Beijerland.

 

Over WEA Deltaland Oud-Beijerland

De Hoeksche Waard is één van de mooiste eilanden van Nederland. Met Rotterdam op 15 minuten afstand en met veel groen om je heen staat, in de Hoeksche Waard, het kantoor van WEA Deltaland Oud-Beijerland. Bij WEA Deltaland Oud-Beijerland werken circa 40 mensen. Als je de oprit oprijdt zie je ons mooie bord langs de weg en de zorgvuldig aangebrachte lichtreclame van WEA en onze partner Credion. Zeker ’s avonds is dat een fraai gezicht. Met de ruime kantine, een park in de buurt voor een wandeling en een tafeltennistafel op de bovenste verdieping, kun jij je ook in de pauze prima vermaken. Het kantoor Oud-Beijerland kun je zien als het hoofdkantoor met verschillende afdelingen: mkb-afdeling, agro-afdeling, interne administratie, loonadministratie, fiscale afdeling en marketing. Ook hebben wij hier prachtige ruimtes waar cursussen worden gegeven.

 

Vragen

Heb je aanvullende vragen over de vacature of wil jij graag aan de slag op ons kantoor in Oud-Beijerland? Neem contact op met Karel Hamelink via onderstaande gegevens of stuur jouw motivatie en cv naar sollicitatie@weadeltaland.nl t.a.v. Paul Jongeneel, Vennoot WEA Deltaland vestiging Groot-Ammers.
paul.jongeneel@weadeltaland.nl
088-1337300

“Functie: Jr. financieel administratief medewerk(st)er
“Fulltime: 40 uur
“Locatie: Oud-Beijerland, Hoeksche Waard