.

.

.

.

Herbert Boer

Vennoot / Accountant Agrarische sector

Een vruchtbare samenwerking

Heeft u een agrarisch bedrijf en zoekt u een financieel-administratief adviseur met verstand van uw zaak? WEA Deltaland is van oorsprong specialist in de agrarische sector. Wij hebben nog steeds heel veel boerenbedrijven in ons klantenbestand en zijn dan ook uitstekend op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving in de landbouw en veeteelt. Onze adviseurs weten wat er speelt en vertalen de relevante ontwikkelingen naar oplossingen die u verder brengen.

Hulp bij grondtransacties en onteigening
Bij het kopen en verkopen van landbouwgrond zijn grote belangen gemoeid. Met name als het gaat om gewijzigde bestemmingsplannen - van akker naar woonwijk bijvoorbeeld - treden enorme prijsverschillen op. En wat als u helemaal niet wílt verkopen? Wat gebeurt er als de gemeente gaat onteigenen? Wij hebben ruime ervaring met dergelijke procedures en staan u graag terzijde om uw belangen te behartigen tijdens dit proces. Maar we kunnen u natuurlijk óók ondersteunen bij ongedwongen verkoop.

Wat is úw specialisme?
In onze klantenkring krijgen wij te maken met uiteenlopende agrarische bedrijven, met allemaal hun specifieke processen. Een varkenshouderij komt nu eenmaal heel andere regels tegen dan een paardenfokker of een boomkweker. En de kostenstructuur van een glastuinbouwbedrijf is niet te vergelijken met die van een akkerbouwer. Om nog maar niet te spreken van de soms buitengewoon complexe wet- en regelgeving in de melkveehouderij. Wat ook uw specialisme is, bij WEA Deltaland vindt u een accountant met ruime ervaring in uw bedrijfstak.

Neem contact op, dan komen we langs
Natuurlijk mag u best bij ons op kantoor komen, maar we komen net zo lief bij u langs voor een kennismaking. Als u dan besluit met ons in zee te gaan, kunnen we mooi even door uw bedrijf lopen om een indruk te krijgen van uw processen. Wat ú het beste uit komt.

Voor een afspraak met een accountant of adviseur met verstand van uw bedrijfstak belt u met de dichtstbijzijnde vestiging. Of gebruik ons contactformulier.