Bedrijfsfinanciering

BEDRIJFSFINANCIERING

Overige media

Artikel: Optimale ondersteuning
bij zoektocht naar bedrijfsfinanciering 
Hoeksche zaken 12-2022

Column: Financieren is een vak
Hoeksche zaken 06-2020

Artikel: Maak je ambities waar
Hoeksche zaken 06-2020

Credo Nieuwsbrief

Credion Nieuwsbrief 2023 - 1

 

Groei, kansen en toekomst

Onze klanten zijn veelal ondernemers die kansen in de markt zien en deze actief willen omzetten in resultaat. Zij denken in termen van groei, kansen en toekomst. De investeringen die hiervoor nodig zijn moeten goed en gedegen gefinancierd worden.

Snel en efficiënt
U wilt daarbij graag snel en efficiënt geholpen worden door iemand die uw belang begrijpt en die uw situatie kent. Om u hierbij goed van dienst te zijn bieden wij in samenwerking met Credion de mogelijkheid uw bedrijfsfinanciering te vorm te geven. De Credion adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen.

Gespecialiseerde kennis
De Credion adviseur kan binnen Credion gebruik maken van gespecialiseerde teams, zo is er binnen Credion een Agrarisch team dat bestaat uit specialisten die bekend zijn met de agrarische sector. Door de specialistische kennis weet de Credion adviseur precies hoe uw bedrijf eruit ziet en is hij in staat om dit te vertalen in een maatwerkrapportage zodat u uw financieringsdoelen zo optimaal mogelijk zult realiseren.

Breed netwerk en veel ervaring
De Credion adviseurs kunnen u zo goed helpen omdat zij weten wat snel schakelen is en wat het zien en oppakken van kansen betekent. Credion heeft een breed netwerk waardoor veel ervaring beschikbaar is met niet-standaard oplossingen. Het zal u niet verbazen dat de Credion adviseur het pakken van die kans net zo'n uitdaging vindt als u.

Meer weten?
Wilt u meer weten over bedrijfsfinanciering? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen. Onze adviseur voor bedrijfsfinancieringen is Ruud Gevers, 088 133 7310. U kunt natuurlijk ook uw gegevens achterlaten via onze contactpagina.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Credion en haar klanten? Bekijk hier de laatste nieuwsbrief.