Particulier

Diensten

 

 

 

 

 

Marijna Monster

Belastingadviseur
Duidelijkheid gaat boven alles. Onze opdrachtgevers inzicht verschaffen, helpt ze verder.

Persoonlijk advies over uw particuliere geldzaken

Zodra u iets meer wilt met uw geld dan besteden of sparen, wordt het interessant om onze hulp in te roepen. Wilt u bijvoorbeeld een huis kopen, zo fiscaalgunstig mogelijk geld opzij zetten voor later of een testament opstellen? Wij nemen uw privé situatie heel persoonlijk, leggen de verschillende mogelijkheden uit en voorzien ze van deskundig advies.

Objectief advies dat geld oplevert
Staat u voor een belangrijke financiële beslissing? Overleg dan eerst even met een van onze adviseurs. Zo'n overleg zal in veel gevallen niet meer zijn dan een telefoontje om wat achtergronden te vragen. Soms zal dit uitmonden in een uitgebreider adviesgesprek. Wat het resultaat van dit gesprek ook is, u weet in ieder geval zeker dat u de beslissing neemt met kennis van zaken. En dat kan u uiteindelijk veel geld opleveren of besparen.

Sparen voor later
Vermogensplanning is voor veel mensen niet het meest boeiende onderwerp. Maar ook al gaat het over 'later', het is wel degelijk iets om 'nu' te regelen. Hoe eerder u iets regelt, des te voordeliger het is. Wij adviseren u over de fiscaal slimste manieren om uw doel te bereiken, zonder nu alles opzij te zetten. 

Beslissingen rond beslissende momenten
Sommige beslissingen zijn ingrijpender dan andere. Wij zijn er op de momenten die er toe doen: als u een schenking wilt doen, uw nalatenschap wilt regelen of eerder wilt stoppen met werken. Maar ook als er een ontslag dreigt, als een van uw kinderen gaat studeren of zich een andere grote verandering in uw leven voordoet. Wij staan voor u klaar met ter zake kundig advies.

Uw steun en toeverlaat weet wat u beweegt
Als particuliere klant bij WEA Deltaland krijgt u een vaste contactpersoon die zich oprecht voor uw situatie interesseert. Wij willen weten wat u drijft, waar u mee bezig bent en waar u naar toe wilt. Alleen zó kunnen we u proactief adviseren over mogelijk kansen en bedreigingen voor uw financiële welzijn.Het begint met kennis maken
Interesse in een goed gesprek over geld (en uw leven)? Neem contact op, we helpen u graag verder.