NETWERK

 

 

 

 

 

Karel Hamelink
Vennoot
Duidelijkheid gaat boven alles. Onze opdrachtgevers inzicht verschaffen, helpt ze verder.

Ons netwerk is uw netwerk

Bij WEA Deltaland geloven we in de kracht van samenwerking. Met u als klant natuurlijk, maar ook binnen ons kantoor zoeken we elkaar regelmatig op om een vraagstuk integraal te benaderen. Is er expertise van buitenaf gewenst, dan maken we gebruik van een hecht netwerk aan gespecialiseerde partners. We stellen er graag een aantal aan u voor. 

WEA Audit
WEA Audit is net als WEA Deltaland onderdeel van de WEA groep. Het is een onafhankelijk bureau dat u kan helpen om aan uw controleplicht te voldoen. Naast de controle van jaarrekeningen verzorgt WEA Audit ook audits op bijvoorbeeld een verstrekte subsidie of interne (management)rapportages. WEA Audit B.V. heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en is daarmee bevoegd om wettelijk verplichte controles van jaarrekeningen uit te voeren. Ook als u geen klant bent van WEA kunt u een beroep doen op WEA Audit voor een integer en onafhankelijk oordeel.

Credion
Voor vraagstukken met betrekking tot bedrijfsfinanciering werken we regelmatig samen met Credion. De Credion-adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen.
Credion werkt met gespecialiseerde teams, zoals een agrarisch team dat deze specifieke sector door en door kent. Samen met Credion stellen we u in staat uw financieringsdoelen zo optimaal mogelijk te realiseren.

AFAS software
Voor oplossingen op het gebied van online boekhouden maken we onder meer gebruik van AFAS software. Samen zorgen we ervoor dat u altijd en overal uw administratie kunt bijwerken of raadplegen. Vanaf uw kantoor, vanuit huis of waar dan ook ter wereld. U heeft altijd inzicht in uw financiële gegevens, wij ondersteunen u waar nodig. Naast AFAS software is uiteraard ook koppeling met andere pakketten mogelijk.

RB
We hebben diverse medewerkers die lid zijn van het Register Belastingadviseurs (RB), een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Verder biedt RB een uitgebreid programma opleidingen en permanente educatie aan.

SRA
De SRA verenigt naast WEA Deltaland nog zo’n 370 accountants- en advieskantoren. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren. Vandaag en morgen. SRA staat voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.

NBA
De accountant heeft vanwege zijn of haar cruciale rol in de maatschappij een wettelijk beschermde titel. De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten). In het accountantsregister van de NBA staan alle accountants in Nederland ingeschreven.