Digitaal aanleveren van uw administratie

Digitaal aanleveren van uw administratie

27 maart 2020

Let op: uw administratie moet voor 10 april zijn aangeleverd, bij voorkeur digitaal!

Op dit moment wordt een ieder dagelijks geconfronteerd met het Coronavirus wat een enorme wissel trekt op alles wat we doen. Dit brengt grote uitdagingen mee voor u als ondernemer.

Uw administratieve verplichtingen gaan wel gewoon door, zo ook het tijdig indienen van uw aangifte omzetbelasting. Uiteraard helpen wij u hiermee zoals u van ons gewend bent, maar vragen wij uw hulp om in deze bijzondere tijd onze dienstverlening aan u zo soepel mogelijk te kunnen laten doorlopen.

Ook op onze kantoren werkt het grootste gedeelte van de medewerkers thuis conform de hiervoor gestelde richtlijnen en verzoeken vanuit de overheid. Wij verzoeken u uw administratie over het 1e kwartaal 2020/maart 2020 aan te leveren voor vrijdag 10 april 2020 op 1 van de volgende manieren:

1.     Digitale aanlevering

 Deze manier van aanleveren heeft gezien alle maatregelen die zijn getroffen onze voorkeur. Wilt u zo vriendelijk zijn de inkoopfacturen, verkoopfacturen, kasbonnetjes en bankafschriften over de desbetreffende periode in te scannen en te uploaden via Mijn WEA of te mailen naar uw relatiebeheerder? Klik hier om direct uw financiële stukken te uploaden.

Heeft u nog geen Mijn WEA? Neem contact op met uw relatiebeheerder zodat ook u over kunt gaan op digitaal. Wilt u weten welke voordelen Mijn WEA heeft? Kijk op https://weadeltaland.nl/diensten/online-management-tool/

 2.     Fysieke aanlevering

Indien het voor u niet mogelijk is uw administratie digitaal aan te leveren, dan kunt u deze aanleveren op ons kantoor. Wilt u dan vooraf aangeven wanneer u dit doet? Dit om te voorkomen dat er teveel klanten tegelijk hun administratie aanleveren en wij ons niet kunnen houden aan de voorgeschreven regels vanuit het RIVM wat betreft afstand houden en mensen in dezelfde ruimte.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en begrip en wijzen u erop dat uw aangifte tijdig moet zijn ingediend. De regeling voor uitstel van betaling van omzetbelasting kunnen wij voor u toepassen nadat de aangifte is ingediend. Hier gaat de belastingdienst coulant om met verzuimboetes wegens niet betalen.

Terug naar overzicht
Geplaatst in .