Overname administratiekantoor Adalko Dordrecht

Overname administratiekantoor Adalko Dordrecht

WEA Deltaland zet haar strategische uitbreiding voort met de overname van Adalko per 1 januari 2021. De klanten van Adalko zijn persoonlijk geïnformeerd en al het personeel is sinds deze datum officieel in dienst van WEA Deltaland. Met deze strategische overname hoopt WEA Deltaland op een uitbreiding van de klantenportefeuille in regio Drechtsteden en een versterking van haar positie in de branche.

Samenwerking

WEA Deltaland en Adalko delen vanaf 2019 het kantoorpand aan de Jan Valsterweg in Dordrecht.
Hierdoor hebben beide organisaties elkaar beter leren kennen. De missie en visie van WEA Deltaland sluiten aan bij de wijze waarop Adalko haar klanten benadert.

Missie:
Met verstand van zaken en een persoonlijke aanpak, maken wij het ondernemerschap eenvoudiger. Zo geven wij inzicht in het nu en richting voor de toekomst.

Visie:
Ondernemers die altijd weten waar ze staan en naartoe gaan.

 

Uitbreiding dienstverlening

De klanten van Adalko profiteren naast de bestaande dienstverlening die wordt voortgezet, ook van de aanvullende diensten en specialismen van WEA Deltaland. De werkzaamheden worden uitgebreid met diverse mogelijkheden zoals HR-advies, fiscaal advies en strategische bedrijfsvoering.

Toekomst

Nu het proces van de overname is afgerond, zal er meer tijd en aandacht besteed worden aan de potentie en groei van dit kantoor. Vanuit WEA Deltaland is Chantal de Jonge-van Daalen de nieuwe kantoor leider van Dordrecht. Chantal heeft al ruim 8 jaar ervaring als registeraccountant bij WEA Deltaland en bezit over de juiste skills om WEA Deltaland en haar nieuwe collega’s te verbinden. Beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Over WEA Deltaland

WEA Deltaland bestaat al sinds 1917 en is al meer dan 100 jaar de vertrouwde accountant in de regio’s Zuid-Holland en Gelderland.


Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via info@weadeltaland.nl.

WEA Deltaland kantoor Dordrecht
Jan Valsterweg 103
3315LG Dordrecht
088 1337300

Terug naar overzicht
Geplaatst in .