Onze klanten

Onze klanten zijn de beste

Onze klanten zijn de reden van ons bestaan. Wij vinden het belangrijk om ze persoonlijk te leren kennen. Alleen als we weten wat ze beweegt, kunnen we ze helpen om verder te komen.

Door onze persoonlijke aanpak ontdekken wij ook de verhalen áchter de bedrijven. Dat vinden we ongelooflijk interessant en we delen ze dan ook graag met u. Enerzijds omdat dit een goede indruk geeft van de ondernemers en particulieren die hun vertrouwen stellen in WEA Deltaland. En anderzijds omdat we graag extra reclame voor ze maken. 

Want als het goed gaat met onze klanten, gaat het ook goed met ons!

Meedoen?
De reportages op deze pagina worden uitstekend gelezen, alleen al omdat wij ze actief promoten via social media. Als u het leuk vindt om ook eens in de WEA-schijnwerpers te staan, neemt u contact op met onze PR-medewerker via onze contactpagina. Daar kunt u overigens ook terecht als u overweegt zélf klant te worden. U bent van harte welkom!

Van der Tang

Bij Van der Tang kunt u niet alleen terecht voor gebruikte auto's, maar ook voor nieuwe auto's. In dit artikel leest u over onze samenwerking. 

Vrije uitloopeieren

Bij Eibaar kun je niet alleen vrije uitloopeieren via de eigen boerderijautomaat kopen, je kunt er ook aardappelen, broodmix of droge worst uit de automaat 'trekken'.

Pluimveehouderij

Bij Pluimveehouderij Lagerweij Eieren lopen zo'n 45.000 scharrelkippen rond. Lees meer over passie voor kippen en hoe je op duurzame wijze lekkere eieren produceert.

Van der Garde tuinmeubelen

Alles voor in en om de tuin vindt u bij Van der Garde tuinmeubelen. Zij zitten al meer dan 25 jaar in het vak en staan u graag met raad terzijde!

Sportschool en fitnesscentrum

Bij Richard de Bijl en Chita Gross draait het om kwaliteit en persoonlijke aandacht. En om sport natuurlijk, je kunt er terecht voor fitness, tai chi, budo, mediteren - en meer!

Alles voor paard en ruiter

Bij Horse Top Shop vind je alles voor de paardenliefhebber, zowel online als in de winkel in Hellevoetsluis. Zowel voor particulieren als landbouwbedrijven.

Roxx Oogzorg

In november 2016 zijn de jonge ondernemers Roxanne en Alex van der Knaap Roxx Oogzorg gestart. Bij deze oogzorgspecialist én opticien in Brielle, staat de klantbeleving voorop.

Manege Oostmoer

De handelsgeest van Henk en Adrie Kieviet zat er al vroeg in. Lees nu hoe Manege Oostmoer met biggen begon en via handel in paarden nu ruiterkampen organiseert.

Peter Vermeulen

Je kunt bij Peter Vermeulen terecht als je auto een schoonheidsbehandeling nodig heeft. Peter reinigt, poetst en brengt correcties aan, de auto komt verkoop-klaar weer tevoorschijn!

Zeilen in Turkije

De activiteiten van WEA Deltaland beperken zich niet altijd tot Nederland. B&B Yachting verhuurt zeiljachten in Turkije - een aantrekkelijk onderwerp!

Communicatie

Over communicatie valt een heleboel te vertellen, wij spraken daarover met Els van Move On communicatie. De belangrijkste activiteit is marketing-communicatie.

Intertoys Zwijndrecht

We hoeven u natuurlijk niet te vertellen waarvoor u bij Intertoys Zwijndrecht terecht kunt. Maar wist u dat u ook in de winkel zelf een internetbestelling kunt plaatsen?

Kammeraad en Strijk notarissen

Op zoek naar een notaris? In Spijkenisse zit Kammeraad & Strijk Notarissen. Wim Strijk en Ernst Hitzemann hebben een schat aan ervaring opgebouwd in hun vakgebied.

Restaurant

Restaurant De Koningshoeve heeft veel te bieden, van agrarisch bedrijf tot verswinkel en restaurant, maak nu kennis met Henk en Mariëlle de Koning.

Wijngaard

Bij Wijngaard De Kleine Heerlijkheid in Horssen kun je terecht voor lekkere wijn of escargots. De wijngaard is bovendien heel geschikt als trouwlocatie.

Schoenen

Deze keer zijn we in het oude centrum van Brielle op bezoek bij Schoenmakerij Deurloo waar we een leuk gesprek hadden met Dennis Deurloo.