ONZE KLANTEN

 

Cliënt in Beeld: B&B Yachting

B&B Yachting biedt van eind april tot begin november zeilvakanties in Turkije aan. Hierbij kan gekozen worden tussen bareboat en flottielje zeilen. Bareboat betekent dat de schipper van het jacht er alleen op uit trekt en zelf zijn route bepaalt. Flottielje zeilen houdt in dat met een groep zeiljachten een bepaalde route wordt afgelegd. Het begeleidingsschip dat met deze groep meevaart wordt gedurende de 26 weken die het seizoen duurt bemand door Wiebe en Yvonne.
B&B Yachting heeft 10 eigen zeiljachten van het merk Bavaria, in lengte variërend van 31 tot 38 foot. De zeiljachten worden door B&B Yachting zelf perfect onderhouden. De jachten zijn zeer uitgebreid uitgerust met onder andere een kaartplotter in de kuip, radio/mp3 speler met usb-aansluiting en boxen buiten, mobiele telefoon, heerlijk zachte badstof kuipkussens en een extra zonnetent.

Ongerepte natuur 

Op slechts 20 minuten vanaf het vliegveld Dalaman ligt diep in de baai het dorpje Göcek, de thuisbasis van B&B Yachting. Zeilen langs de Lychische kust in Turkije is echt een ongeëvenaarde belevenis. In dit zeilgebied geniet iedereen van de pure rust: er is nog niet teveel toerisme. Er is wel heel veel natuur en de mogelijkheid om wat langere afstanden af te leggen om optimaal te kunnen profiteren van de zeilvakantie. De ongerepte natuur in Göcek is mooi en afwisselend, Het is echt genieten van de rust, de zon, de zee, de Turkse keuken en de gastvrijheid van de Turkse bevolking. Lekker zwemmen of snorkelen in het heldere water van de baai, een wandeling maken of gewoon genieten, ook voor kinderen en jongeren is het een waar paradijs.

Groei ondanks crisis
Een groot succes in het afgelopen jaar is dat B&B Yachting ondanks de economische crisis wederom een lichte groei doorgemaakt heeft. Een grote uitdaging voor de toekomst is het doorzetten van deze groei. Zij houden de markt goed in de gaten en zorgen dat zij uniek blijven. Het streven is om net even iets beter, iets anders en iets meer te bieden dan de collega’s.

Verwachting accountant
De contacten met WEA Deltaland verlopen via Angelique Peeters en Henk Coehoorn. Wiebe en Yvonne verwachten dat hun accountant hun financiële zaken goed afhandelt en hen goed adviseert en begeleidt in het land van financiën en fiscaliteit. WEA Deltaland is daar goed in, zoals B&B Yachting goed is in het verhuren en onderhouden van zeiljachten, het vinden van hun klanten op beurzen, internet en social media en het begeleiden van flottieljes. Ieder zijn ding, aldus Wiebe en Yvonne.

Tevreden
Voor  alle vragen op financieel en fiscaal gebied waar zij zelf niet mee uit de voeten kunnen, roepen zij de hulp in van WEA Deltaland. Maandelijks mailen zij Angelique het bankbestand, jaarlijks - begin januari - brengen zij alle administratie naar het kantoor in Kesteren en in maart bespreken zij met Angelique de cijfers. Angelique geeft advies indien zij dat noodzakelijk (bijvoorbeeld wettelijke bepalingen) of gewenst (bijvoorbeeld inzake investeringen) vindt. Wiebe en Yvonne zijn gewoon erg tevreden. De medewerkers van WEA Deltaland weten waar ze mee bezig zijn en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is goed. Zij vinden dat Angelique en Henk hun werk goed doen. En elk bedrijf heeft nu eenmaal een accountant nodig!

 

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit artikel? Bekijk de website van B&B Yachting hier!