ONZE KLANTEN

 

Cliënt in Beeld: Intertoys Zwijndrecht

Ongeveer 12 jaar geleden heeft Imert Harrand een Intertoys-winkel overgenomen in het winkelcentrum in Zwijndrecht. Voor deze overname was hij bedrijfsleider in dezelfde winkel. Bij deze overname heeft hij hulp gehad van WEA Deltaland en met name vestiging Oud-Beijerland.

Kansen
In de loop van de jaren heeft Imert de winkel zowel qua oppervlakte als qua naam in winkelcentrum Walburg laten groeien. Door de economische crisis in Nederland gaan steeds meer winkels failliet. Dit is ook in het winkelcentrum te merken. Er staan diverse panden leeg. In plaats van zich hierbij neer te leggen ziet Imert hier kansen. Uiteraard is het fijn als alle panden binnen het winkelcentrum bezet zijn, maar doordat diverse winkels zijn vertrokken krijgt Intertoys meer en andere klanten.

Kiosk
Een andere ontwikkeling die de markt met zich mee brengt is dat klanten steeds meer via internet artikelen kopen in plaats van in de winkel. Sinds twee maanden staat er in de Intertoys-winkel in Zwijndrecht een zogenoemde Kiosk. De Kiosk is een computer waarop de volledige collectie van Intertoys gepresenteerd wordt. Indien een bepaald artikel niet in de winkel te vinden is, gaat een medewerker samen met de klant op zoek naar het artikel in de Kiosk. Via dit systeem kan het artikel besteld worden (eventueel vanuit een ander Intertoys-filiaal) en vervolgens in de winkel in Zwijndrecht of bij de klant thuis bezorgd worden.

Succes
In de afgelopen 12 jaar heeft het door de economische crisis weleens tegen gezeten, maar Imert heeft vooral heel veel successen bereikt. Om deze successen te behalen moet je inspelen op de handel en uiteraard ook geluk hebben met rages en de seizoenen. Uiteindelijk moet je ten alle tijden achter de artikelen staan die je inkoopt om succes te behalen.

Gedreven
Imert is een gedreven en gemotiveerde ondernemer die zijn winkel binnen de franchise constructie van Intertoys tot een succes maakt. Dit doet hij samen met zijn 8 parttime medewerkers. Naast dat hij zich vol overgave inzet voor zijn winkel, is een sociaal leven erg belangrijk voor hem. Hij gaat graag met zijn vrouw, familie en vrienden lekker eten. Ook gaat hij graag naar Griekenland op vakantie.

De accountant
Vanaf de overname in 2004 is het contact met de accountant goed. Via de vorige eigenaar van de winkel is Imert in contact gekomen met WEA Deltaland. Hij heeft in WEA gevonden wat hij zocht:

  • Alle faciliteiten binnen één organisatie (adviesdiensten op zowel accountancy als fiscaal gebied en een loonadministratie)
  • Een accountant die luistert, meedenkt en uit zichzelf met goede adviezen komt.