ONZE KLANTEN

 

Cliënt in Beeld: Schoenmakerij Deurloo

Schoenmakerij Deurloo is een ambachtelijke onderneming in het oude centrum van Brielle. Dennis Deurloo vervult zijn ambacht vol passie. De activiteiten bestaan uit een schoenmakerij met sleutelservice. Niet alleen kunt u er uw schoenen laten maken, maar ook tassen, riemen en dergelijke. Voor het onderhoud van schoenen heeft de Schoenmakerij een heel assortiment in de winkel. De sleutelservice is een andere specialiteit. Er is een groot assortiment aan sleutels welke direct voor u nagemaakt kunnen worden. Ook kunt u er terecht voor sleutels op certificaat, nieuwe cilinders (met of zonder certificaat), hangsloten enzovoort. Tot slot leveren zij ook diverse naamborden.

Hardlopen
In zijn vrije tijd heeft de schoenmaker veel aandacht voor zijn gezin. Daarnaast werkt Dennis aan zijn conditie door zijn hobby, hardlopen. Ook daarbij zijn goede schoenen van belang.

Economie
Dennis is blij dat hij in deze economisch moeilijke tijd zijn werk kan blijven doen. Het BTW tarief van 6% voor reparaties is van belang voor zijn bedrijfsvoering, de wetgeving heeft dus direct invloed.

Toekomst
De schoenmakerij levert vakwerk. Dennis houdt er echter rekening mee dat de reparatie van schoenen terug zou kunnen lopen. Daarom heeft hij zich ook gespecialiseerd in de sleutelservice zodat hij aan die vraag ook kan voldoen. In de toekomst wordt dit mogelijk nog meer uitgebreid.

Accountant
Met de boekhouding van de onderneming houdt Dennis zich niet bezig. Zijn vrouw staat hem daarin bij. WEA Deltaland verzorgt de jaarrekening en de belastingaangiften. Schoenmakerij Deurloo verwacht van zijn accountant dat die open en eerlijk is over de kosten en dat de accountant tijdig zal ingrijpen als die ziet dat het met de onderneming minder gaat. Daarop kunnen wij onze bedrijfsvoering aanpassen, aldus Dennis. “Als ik een grote investering wil gaan doen, overleg ik met mijn accountant over het financiële plaatje. Ik hoop dat WEA met ons mee kan denken over de toekomst”.