ONZE KLANTEN

 

 

Cliënt in Beeld: Van der Garde tuinmeubelen

Van der Garde is een bekende naam op het gebied van tuinmeubelen in de regio Midden Nederland. Al meer dan 25 jaar zijn zij gespecialiseerd in de verkoop van tuin- en loungesets, kussens, parasols en barbecues. Gerrit van der Garde runt samen met zijn vader Menno vol enthousiasme het bedrijf.

Oorspronkelijk is het bedrijf net na de tweede wereldoorlog ontstaan. Destijds was de behoefte groot aan huishoudelijke artikelen en meubelen voor binnenshuis. Na verloop van tijd is het bedrijf uitgegroeid naar een grote showroom in buitentuinmeubelen en een warenhuis voor alle benodigde huishoudelijke artikelen, speelgoed en woonaccessoires in Opheusden. Naast het runnen van het bedrijf houdt Gerrit ervan om in zijn vrije tijd te mountainbiken, motorrijden en gezellig met vrienden samen te zijn.

Succes
Om meerdere klanten in de regio te kunnen bereiken, heeft Van der Garde Tuinmeubelen in 2013 een nieuwe vestiging geopend in Duiven en afgelopen maart in Apeldoorn. Elke vestiging heeft een zeer ruime showroom van ruim 2.500 m2 om het brede assortiment aan de klant te kunnen presenteren. Je vindt bijna nergens anders in het land een showroom van deze grootte, waar een zo groot assortiment te bekijken is. Het assortiment is naast breed ook erg divers en voor elke prijsklasse is er voor ieder wat wils. In elke vestiging staat tevens vriendelijk en behulpzaam personeel klaar, om de klant te kunnen voorzien van goed advies en om de beste keuze te kunnen maken uit het aanbod tuinmeubelen. Goede service staat bij Van der Garde immers zeer hoog in het vaandel.
 
Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen? Ga dan snel eens kijken in de mooie showroom bij Van der Garde Tuinmeubelen! Ook kunt u online bestellen in de webshop.

Ontwikkelingen en uitdagingen
Ook de ontwikkelingen in tuinmeubelen staan de laatste jaren niet stil. Waren de mensen 15 jaar geleden nog tevreden met een eenvoudige klapstoel van Hartman, tegenwoordig gaat het verder. Van een tuintafel met stoelen tot een lounge set met buitenhaard of zelfs een buitenkeuken. Om aan al deze wensen van klanten te kunnen voldoen staat Van der Garde ook niet stil. Jaarlijks reist Gerrit hiervoor naar het buitenland om te overleggen en onderhandelen met leveranciers van de diverse merken. Tevens produceren ze ook een aantal eigen tuinmeubelen. Dit alles resulteert erin dat bij Van der Garde een grote keuze is in diverse merken, kwaliteit, kleuren en prijsklassen.

De accountant
Van der Garde is al tientallen jaren klant bij WEA Deltaland accountants en adviseurs. Het kantoor van WEA te Kesteren zit dichtbij hun vestiging te Opheusden en dat wordt als prettig ervaren. Ook wordt WEA gezien als sparringpartner, die wordt ingeschakeld als zij advies nodig hebben bij complexere en niet dagelijkse vraagstukken op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Tevens wordt WEA ingeschakeld bij het optimaal automatiseren van de administratie.
 
Meer informatie over Van der Garde vind je op de website: