ONZE KLANTEN

Cliënt in Beeld: Wijngaard De Kleine heerlijkheid

In het mooie dorp Horssen, in het land van Maas en Waal, ligt Wijngaard De Kleine Heerlijkheid. Ruim 19 jaar geleden zijn de eerste wijnranken aangeplant. In 1998 is de familie Fransen gestopt met het varkensfok bedrijf en hebben ze het roer omgegooid.  De Kleine Heerlijkheid in Horssen is geboren. De grond is geschikt gemaakt voor de wijnbouw en akkerbouw. Op dit moment staan de wijnranken er prachtig bij. Tevens is er sprake van een kleine escargotteelt en wordt er grondverzet werk verricht. De open dagen waren het afgelopen jaar een enorm succes, evenals het Streekgala.

Trouwen
Ook is het mogelijk om op onze unieke locatie te trouwen. Dit kan in de fantastische binnenruimte of op het mooie buitenterras. Midden tussen de druivenranken kan men genieten van de heerlijke wijnen. Ook de smaken van de ambachtelijke druivensappen, druivenjam en wijnmosterd zullen u verrassen. Natuurlijk kunt u er ook voor een heerlijke kop koffie met appeltaart terecht. Dit is een uniek uitstapje op een locatie die u nooit meer zult vergeten in een ambiance waar gastvrijheid, sfeer en gezelligheid elkaar vinden. Alle bezoeken zijn op afspraak.

Fanfare
Gerrie Fransen is een muzikale vrouw. Ze loopt al 49 jaar mee met de Fanfare, waar ze het slagwerk verzorgt. De Fanfare geeft regelmatig concerten in de omliggende buurtdorpen, tot groot genoegen van Gerrie. Daarnaast is ze de trotse oma van 2 kleindochters waar ze graag, en met veel liefde op past.

Bedrijfsopvolging
De komende jaren gaan Gerrie en Michell Fransen zich oriënteren op de bedrijfsopvolging. Hun zoon houdt zich nu vooral bezig met het uitvoeren van het grondverzet werk. In de toekomst wil hij echter de woning met het uitgebreide bedrijf overnemen. WEA Deltaland zal de familie hierin uitgebreid adviseren zodat alle stappen in de juiste volgorde genomen kunnen worden. Het bedrijf biedt volop kansen voor de toekomst. Zij zien vooral mogelijkheden in de betere exploitatie van de wijngaard. Nederland begint zich te ontwikkelen als wijnbouwland. De wijnbeleving in Nederland stijgt en er wordt steeds meer wijn gedronken. Ook zijn er mogelijkheden om het aantal excursies over wijn uit te bereiden en streeft men naar een betere benutting van de mogelijkheden die er op het land zijn.

Advies
WEA Deltaland is de deskundige adviseur van De Kleine Heerlijkheid. Naast de jaarrekening en de aangiften inkomstenbelasting staan zij de familie Fransen bij op het gebied van BTW, financiële vragen en de bedrijfsopvolging. Met alle vragen wenden zij zich tot WEA Deltaland. En WEA Deltaland voorziet de familie graag van deskundige advisering!