OVER WEA

 

 

 

 

Henk Coehoorn
Vennoot
Duidelijkheid gaat boven alles. Onze opdrachtgevers inzicht verschaffen, helpt ze verder.

De optelsom van innovatie en persoonlijke betrokkenheid

U wilt een accountant die zich in uw situatie verdiept en met u meedenkt. Maar het boekhoudwerk moet natuurlijk ook gewoon worden gedaan. Om zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor persoonlijk advies hebben wij vol ingezet op automatisering. Standaardhandelingen als het inboeken van facturen, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften verlopen inmiddels grotendeels geautomatiseerd. Ook aan úw kant van het bureau. Daardoor blijft meer tijd over om de cijfers te analyseren, doelen te stellen en deze doelen ook te monitoren en bewaken. Zo wordt ons vak weer écht mensenwerk en vinden we ook meer tijd om te bespreken wat u als ondernemer naast de cijfers bezighoudt.

Partners in uw bedrijfsvoering
Wij willen u zoveel mogelijk boekhoudkundige en fiscale rompslomp uit handen nemen. Zodat u vrijuit kunt ondernemen, in de geruststellende zekerheid dat uw administratie op orde is. U weet altijd precies hoe uw bedrijf er voor staat en kunt uw beslissingen baseren op actuele inzichten en heldere overzichten. Nu investeren of toch nog even wachten? Personeel erbij of zelfs een overname doen? Bij elke beslissing staan wij voor u klaar als adviseur en sparringpartner.

Altijd dichtbij
We zijn altijd goed bereikbaar en zeker niet alleen op afstand. Regelmatig kijken we mee achter de schermen, zodat we weten wat er speelt. Zelf hoeft u nooit ver te reizen, want met zeven vestigingen is er altijd een vestiging dichtbij.

  • Brielle
  • Druten
  • Dordrecht
  • Groot-Ammers
  • Kesteren
  • Middelharnis
  • Oud-Beijerland

Bekijk hier alle vestigingen