SUPPORT

Afdeling automatisering

De relatiebeheerder kan u in contact brengen met onze gespecialiseerde medewerkers van de afdeling automatisering.
Wij denken graag mee met u, ook op gebied van automatisering. 

Support

Actuele status Mijn WEA
Op dit moment is er geen sprake van storingen op Mijn WEA.

Met u meekijken
Soms is het handig als onze supportafdeling op uw scherm mee kan kijken. Daarvoor maken we dan gebruik van het programma Teamviewer.

Klik hier om Teamviewer te downloaden.

Nadat u geklikt heeft wordt een klein programma (Teamviewer) gedownload. Standaard wordt het in de map Downloads opgeslagen, maar u kunt ook kiezen om het bijvoorbeeld op uw bureaublad op te slaan. Na het downloaden kunt u het programma uitvoeren. U krijgt dan twee codes die u doorgeeft aan de supportmedewerker. Daarmee wordt een verbinding tot stand gebracht zodat de medewerker met u mee kan kijken.

Na afloop kan de sessie afgesloten worden, de supportdesk kan dan niet meer met u meekijken. De sessie kan op elk moment verbroken worden door uzelf of door onze medewerker. De download van Teamviewer die is opgeslagen op uw computer kunt u verwijderen, maar dat is niet noodzakelijk.

Op de hoogte
Wij proberen u via deze pagina altijd zo goed mogelijk te informeren over de actuele beschikbaarheid van Mijn WEA. Naast aangekondigde updates die goed ingepland kunnen worden is het soms nodig een tussentijdse update te installeren. Deze kunnen niet altijd ruim van tevoren aangekondigd worden.

Primasign (oud-VSVE)

Klik hier om in te loggen.