Personeel

Diensten

.

.

.

.

Jaco Waardenburg

Hoofd salarisadministratie
Duidelijkheid gaat boven alles. Onze opdrachtgevers inzicht verschaffen, helpt ze verder.

We staan als één team achter uw team

Een goedlopend team is een van uw grootste uitdagingen. Het is de kunst om de juiste mensen te werven, die mensen steeds beter te maken en de beste mensen zo lang mogelijk vast te houden. De specialisten van WEA helpen u graag bij het optimaliseren van de randvoorwaarden: een strakke salarisadministratie en persoonlijk gericht HR-management.

Salarisadministratie
Uw mensen op tijd precies dat geven wat ze verdienen en ze goed informeren over alles eromheen. Dat klinkt makkelijker dan het is, met overwerk, flexibele uren, de verschillende cao's en alle regels rond loonheffing. De meest zorgeloze oplossing is uw gehele salarisadministratie uitbesteden aan een specialist, zoals WEA Deltaland. Wij regelen alles voor u, waardoor het voor u ook eenvoudiger wordt om uw mensen nóg meer flexibiliteit te bieden. Zoals met het cafetariamodel, waarbij uw mensen zelf kiezen welk deel van hun salaris ze opnemen, welk deel ze sparen en of ze meer of minder vrije dagen willen 'kopen'. Veel mensen zijn buitengewoon enthousiast over dergelijke services, waardoor de kans groter is dat ze bij u blijven.

Human Resource Management
Van het opstellen van eenduidige functieprofielen en het gericht werven en selecteren tot het samenstellen van een concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden en afsluiten van een arbeidsovereenkomst... onze HR-adviseurs helpen u graag. En zij staan ook voor u klaar als het eens lastig wordt. Bijvoorbeeld bij (het voorkomen van) arbeidsconflicten, bij het terugdringen van verzuim, het adviseren over een collectieve pensioenvoorziening. Kortom, alles wat er komt kijken bij een gezonde (en winstgevende!) relatie tussen u en uw medewerkers.

Uw eerste of zoveelste medewerker?
Het maakt niet uit of u uw allereerste collega in dienst neemt of ondersteuning wenst bij de salarisadministratie voor tientallen medewerkers... WEA heeft de expertise in huis om u verder te helpen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op via deze pagina. Wij brengen u snel in contact met een ter zake kundige collega.