WEA Rivierenland sluit zich aan bij WEA Deltaland, versterking van krachten en uitbreiding van expertise.

Wim Versteeg

WEA Rivierenland sluit zich aan bij WEA Deltaland, versterking van krachten en uitbreiding van expertise.

14-03-2024

Met veel enthousiasme kondigen we aan dat WEA Rivierenland zich vanaf 1 januari 2025 bij ons gaat aansluiten. Dit betekent dat wij er twee kantoren in Zaltbommel en Culemborg bij krijgen, samen met 32 collega’s. WEA Rivierenland is één van de acht WEA-kantoren die net als ons, deel uitmaken van de WEA Groep.

Dit strategisch samengaan biedt diverse voordelen voor beide partijen. Door de krachten te bundelen kunnen wij onze expertise en kennis delen, wat ons in staat stelt om de dienstverlening aan klanten verder te verbeteren en uit te breiden. Bovendien is de geografische ligging van het werkgebied van WEA Rivierenland gunstig, wat de aansluiting op de markt versterkt.

Wim Versteeg (huidig vennoot bij WEA Rivierenland) wordt de nieuwe vennoot bij WEA Deltaland en zal sturing blijven geven over de kantoren Zaltbommel en Culemborg. Wim: "Samen zullen we de uitdagingen van de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen in onze branche aanpakken. Ik zie alleen maar voordelen!"

Het samengaan zal geen invloed hebben op de bestaande klanten van beide kantoren. Alle medewerkers blijven werkzaam op het huidige kantoor en klanten behouden hun vertrouwde aanspreekpunten. De klanten van WEA Rivierenland zijn reeds geïnformeerd over deze aankomende veranderingen.

Wij kijken uit naar deze stap en zijn vastbesloten om onze positie als accountancy- en adviesorganisatie verder te versterken, met een warm welkom voor alle collega’s van WEA Rivierenland in ons team.


Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op.

Terug naar overzicht
Geplaatst in .