Fiscaal

Diensten

 

 

 

 

Henk Coehoorn

Vennoot

Wij maken uw fiscale strategie persoonlijk

Voor goed fiscaal advies blijven we steeds alert op de laatste wet- en regelgeving. Maar we houden ook volledig inzicht in uw zakelijke én persoonlijke situatie. Een klein detail kan daarbij al een groot verschil maken. Precies zoals wij het graag zien.

Helder advies
Bij WEA maken we de meest complexe fiscale adviezen helder. We leggen de verschillende opties duidelijk uit en komen met elkaar tot de beste oplossing. We willen daarin echt samen met u optrekken, omdat een uitgekiende fiscale strategie bepalend is voor veel financiële beslissingen. Van de belastingaangiften tot subsidieaanvragen, van de vormgeving van een ideale fiscale en juridische ondernemingsstructuur tot bedrijfsoverdracht. Privé zijn we gespecialiseerd in fiscale begeleiding van elke fase in uw leven.

Ruimte om te ondernemen
Bij WEA heeft u één fiscaal adviseur die alles in samenhang bekijkt. Zo zorgen we ervoor dat u niet meer belasting betaalt dan nodig is en dan ook nog op de momenten die u het beste uitkomen. Taxplanning is een doeltreffend middel om de belastingdruk te spreiden en u de ruimte te geven om zo vrij mogelijk te kunnen ondernemen. Daarbij vinden we de lange termijn minstens zo belangrijk als een lagere aanslag vandaag. Als uw persoonlijk adviseur kennen we uw ambities en dromen en zien we fiscaal advies als een manier om die dichterbij te brengen.