ONZE KLANTEN

 

Cliënt in Beeld: Peter Vermeulen

Sinds januari 2016 is er een heuse schoonheidsspecialist voor uw auto gevestigd in Groot-Ammers. Peter Vermeulen is een enthousiaste ondernemer. Zijn werkzaamheden bestaan uit reinigen en poetsen van auto’s en oldtimers voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Daarnaast maakt hij de auto’s optisch netjes en verkoop-klaar. Hij gebruikt hiervoor onder andere een speciaal stoomapparaat. Stoom is bij de juiste combinatie van druk, vochtigheid en temperatuur de ideale reiniger die chemicaliën overbodig maakt. Veilig voor de auto en ontzettend milieuvriendelijk. Bijvoorbeeld de vloermatten: deze staan in een voertuig het meest in contact met vervuilingen en bacteriën. Maar ook de rest van het interieur (zowel stof als leer) wordt door middel van stoom gereinigd. En waar de traditionele wasstraten ophouden worden bij Peter uiteraard ook de motorruimte en deurstijlen uitstekend gereinigd. Daarnaast repareert hij ook kleine schades.

Liefhebber
Peter heeft een passie voor auto’s en oldtimers, maar ook voor oude bromfietsen. In zijn vrije tijd werkt hij hier graag aan. Hij knapt ze volledig op, na zijn restauratiewerkzaamheden zijn de bromfietsen om door een ringetje te halen. Daarnaast is Peter graag sportief actief in de bergen, hij houdt van skiën.

Uitdaging
In het afgelopen jaar was het starten van de eigen onderneming de grootste stap voor Peter en voor de komende jaren stelt hij zich ten doel om de onderneming tot een succes te maken. Als accountant zal WEA Deltaland daar zo goed mogelijk bij helpen.

Advies
Peter heeft gekozen voor WEA Deltaland omdat ze goed bekend staan in de regio en ze erg dichtbij zitten. Hij kan gemakkelijk even binnenlopen, WEA is namelijk naast zijn onderneming gevestigd. Een goed en eerlijk advies staat voor hem op de eerste plaats. Bij het opstarten heeft hij vele kleine vragen kunnen stellen. Een startende ondernemer heeft vele vragen, met name over de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, bankzaken en keuze voor een boekhoudpakket. Ook de veranderingen in belastingen, pensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering in verband met de overstap naar ondernemerschap zijn inzichtelijk geworden na gesprekken met WEA. En de samenwerking heeft nóg een voordeel voor beide partijen: de auto's van de WEA-medewerkers staan er weer schitterend bij!